Bieshof 28, Hoogeloon
06 10454570

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen voor antwoorden en informatie. Staat je vraag er niet bij? Stuur me dan een berichtje via het contactformulier.

Praktische informatie

Hoe maak ik een afspraak?

Je kunt een afspraak maken door te bellen of een SMS of WhatsApp bericht te sturen. Ook is het mogelijk om het contactformulier in te vullen, dan stuur ik zo snel mogelijk een bericht terug.

Moet ik mijn kleding wassen voor ik het langsbreng?

Vanwege de hygiëne is het belangrijk om kleding altijd te wassen voor je het aanbiedt voor reparatie. Zo ook bijvoorbeeld werkjassen van personeel dienen uitgewassen te worden voor deze worden gebracht.

Wat zijn je openingstijden?

Brengen en ophalen van kleding gebeurt alleen op (telefonische) afspraak. Stuur me een berichtje via één van de mogelijkheden op de contactpagina om een afspraak te maken.

Wat kost het repareren van mijn kledingstuk?

Dat is natuurlijk afhankelijk van hoe beschadigd het is. Je kunt het beste de kleding even laten zien, dan kan ik een inschatting maken en dan maak je zelf de afweging of dit het repareren waard is.

Hoe snel kan mijn kleding klaar zijn?

Afhankelijk van de hoeveelheid werk, kan dit binnen enkele dagen al klaar zijn. Ik stuur je altijd een berichtje of bel wanneer het weer af te halen is, of geef je al een datum en ophaaltijd bij het brengen van de kleding.

Werkzaamheden

Repareer je ook lederen kleding?

Ik repareer geen lederen kleding vanwege de dikte van deze stof.

Repareer je ook kussenhoezen?

Als de naad van een kussenhoes los is, of de rits is kapot, kan dit zeker gemaakt of vervangen worden!

Maak je ook kleding?

Nee, dit behoort niet tot mijn werkzaamheden.

De rits van mijn broek of jas is stuk, kan dit gerepareerd worden?

Dit kan gerepareerd worden. Door het vervangen van de slider of desnoods het vervangen van de hele rits.

Ik ben afgevallen, kan mijn kleding een maatje kleiner gemaakt worden?

Tot een bepaalde mate kan dit zeker! Samen meten we de juiste maat op en zo kan ik de kledingmaat precies afstemmen op bijvoorbeeld je nieuwe buikomvang.